Viaplay Totalpakke med Premier League

Fra og med 2022/23-sesongen og seks år frem i tid vil man kunne se verdens mest populære fotballiga på Viaplay. Nå presenterer Viaplay pakken man må ha for å kunne se Premier League her til lands. Viaplay Total-pakken koster 749 kroner per måned.

I tillegg til Premier League vil man også kunne strømme alt annet av Viaplays sportsinnhold, som Formel 1, Bundesliga, vintersport og håndball, for å nevne noen. Man får også tilgang til Viaplays film- og serieinnhold.

 

 

Hvilken pakke kreves for å se Premier League?

Premier League inngår i Viaplay Total sammen med Viaplay Groups øvrige rettigheter fra sportsverdenen samt filmer og serier. Med totalpakken kan du strømme samtlige Premier League-kamper.

  • Viaplay Total – film, serier & all sport inkl. Premier League 749 kr/mnd

Med et abonnement på Viaplay kan du se kampene hvor du vil, på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet. Les mer om hvilke enheter Viaplay er på her.

Kan jeg se kampene i etterkant?

Alle kamper vil være tilgjengelige i hele 48 timer fra slutten av sendingen.

Les mer om hvilke enheter Viaplay er på her og se hvilke funksjoner som er tilgjengelige på hvilke plattformer her.

Vil man kunne se kampene i 4K?

Utvalgte kamper vil sendes i 4K-kvalitet.

Hvor mange kamper kan du se samtidig?

Med vår nye sportspakke Viaplay Total kan du se Premier League på en enhet om gangen, lignende til tidligere sesonger. Du kan altså se annen innhold på en annen enhet samtidig.

Premier League gjennom din TV-leverandør?

Premier League hos Viaplay er mulig å kjøpe fra mange forskjellige TV-leverandører. Hvis du ikke er sikker på om Premier League er inkludert for deg, anbefaler vi at du sjekker med din leverandør.

Du kan aktivere pakken din på signup.viaplay.no. Velg leverandøren din fra listen, og fyll inn informasjonen som blir etterspurt. Om du ikke kan finne din TV-leverandør betyr det at vi ikke har en samarbeidsavtale med dem per dags dato, og da kan du såklart registrere et Viaplay Total abonnement med betaling direkte til oss. Dette kan du lese mer om i artikkelen Kom igang med Viaplay!

Legg merke til at allerede eksisterende Viaplay-abonnementer ikke blir sagt opp automatisk når du registrerer deg som partnerkunde. Du kan si opp abonnementet på Kontooversikten din, se instruksjoner her.

Kontakt oss

Select your region and language

Recommended for you

Norsk

All our regions and languages

Denmark
Netherlands
Finland
Poland
Iceland
Sweden
Norway
United Kingdom