Begynn å se (Premier League)

For å komme i gang med Viaplay, begynner du med å opprette en konto og legge til et betalingskort. Du må ha Viaplay Total pakken for å se alle Premier League kampene, hvor du også får tilgang til Viaplay Groups øvrige rettigheter fra sports verdenen, inkl. filmer og serier. Med Totalpakken kan du strømme samtlige Premier League-kamper.

• Viaplay Total – film, serier & all sport inkl. Premier League 749 kr/mnd

Med et abonnement på Viaplay kan du se kampene hvor du vil, på datamaskinen, mobilen eller nettbrett. Les mer om Total pakken og kom igang her!

Legg merke til at du må kontakte TV-leverandøren din hvis du vil gjøre endringer i pakken din.