Vi tilbyr Engelsk support på telefon, du kan kontakte oss på chatten for norsk support.

Skjermen fylles ikke riktig – Samsung TV

Vi har blitt kontaktet av noen brukere som opplever at skjermen ikke fylles riktig når de ser på sin Samsung TV. Dette er noe vi undersøker nå! Men for å finne hva som forårsaker dette, trenger vi litt informasjon fra din Samsung TV.
Vi trenger følgende informasjon:

• E-postadresse til din Viaplay-konto
  • Samsung TV modellnummer
  • Viaplay app-versjon

Du finner all denne informasjonen i Viaplay-appen på din Samsung TV:
Gå til menyen til høyre > klikk på profilikonet ditt > Velg Support

Når du har informasjonen, vennligst send oss en e-post på support@viaplay.no med emnet “Samsung TV skjerm”

Kontakt oss

Recommended for you

Norsk