Abonnementer & køb på Apple-enheder

Du kan oprette en brugerkonto og få et Viaplay-abonnement direkte fra din Apple-enhed (iPhone, iPad, Apple TV*). Så bliver du opkrævet via iTunes, og ved ændring eller opsigelse af abonnementet foregår dette også i iTunes-indstillinger.

*Køb af pakke er kun muligt på Apple TV Generation 4 eller nyere.

Abonnement via iPhone/iPad

Du kan få Viaplay direkte på din iPhone/iPad ved at downloade Viaplay-app’en fra App Store.

• Ny kunde: Vælg Få Viaplay, den pakke du ønsker, og gå derefter videre til at oprette en konto. Du behøver ikke at tilføje en betalingsmetode, fordi dit abonnement og debiteringerne er tilknyttet dit Apple ID. Nu kan du logge ind på Viaplay på alle vores understøttede enheder.
  • Hvis du allerede har en konto på Viaplay, start da med at logge ind. Hvis du ikke bliver henvist til at vælge en pakke, skal du klikke på Konto nederst til højre. Der kan du vælge en pakke og begynde at se. Når du starter et abonnement bliver du debiteret via iTunes, og håndtering af ​​pakken sker via Apple ID-indstillingerne.

Hvis du før har brugt en anden betalingsmetode end iTunes, kan du vælge at fortsætte med de samme betalingsoplysninger, og så kan du også administrere din konto direkte via vores hjemmeside.

Pakker du kan vælge imellem:

• Viaplay (film og serier) fra 169,- kr/måned.
  • Viaplay Total (film, serier og sport) fra 479,- kr/måned.

Bemærk, at engangskøb (leje- & købefilm og PPV-arrangementer) ikke er inkluderet i månedlige abonnementer.

Dit abonnement fornyes månedligt, og du kan afslutte det, når du vil. Læs mere nedenfor.

Abonnement via Apple TV

Du kan få Viaplay direkte ind på Apple TV ved at downloade Viaplay-app’en fra App Store eller ved at åbne din forudinstallerede app.

Navigér ind i app’ens menu og vælg Få Viaplay.

• Som ny kunde, vælg da hvilken pakke du vil have og gå videre til at få en konto. Du behøver ikke at tilføje en betalingsmetode, fordi dit abonnement og debiteringerne er knyttet til dit Apple ID.
  • Hvis du allerede har en Viaplay-konto, kan du logge ind på Viaplay og vælge den pakke, du ønsker*. Hvis du tidligere har brugt en anden betalingsmetode end iTunes, har du mulighed for at fortsætte med de samme betalingsoplysninger.

Pakker du kan vælge imellem:

• Viaplay (film og serier) fra 139,- kr/måned.
  • Viaplay Total (film, serier og sport) fra 479,- kr/måned.

Bemærk, at engangskøb (leje- & købefilm og PPV-arrangementer) ikke er inkluderet i månedlige abonnementer.

Dit abonnement fornyes månedligt, og du kan afslutte det når du vil. Læs mere nedenfor.

*Køb af pakke er kun muligt på Apple TV Generation 4 eller nyere.

Opsig eller skift pakke

Opsig din pakke
Følg nedenstående trin for at opsige din pakke fra din iPhone/iPad:

• Gå til Indstillinger på din enhed, og klik på dit Apple ID/navn (øverst på skærmen) > vælg iTunes & App Store.
  • Klik på “Apple ID: example@mail.com”, Vis Apple ID, og ​​log ind.
  • Under Abonnementer kan du administrere abonnementer, der er startet via iTunes og annullere din pakke. Efter opsigelsen kan du fortsætte med at se indtil din betalte periode er overstået.

Få flere oplysninger om hvordan du administrerer abonnementer gennem iTunes her.

Skift pakke
Når du vil ændre pakke skal du først annullere dit nuværende abonnement i henhold til ovenstående trin. Når abonnementet er løbet ud, kan du logge ind på Viaplay og starte en ny pakke.

Leje- og købefilm

Ud over det udbud der er tilgængeligt med et abonnement, har du også mulighed for at leje film på din iPhone/iPad

Lejefilm finder du under sektionen Udforsk. Vælg en film du vil se og bekræft købet. Filmen er tilgængelig i 48 timer fra bekræftelsen og kan ses på alle vores understøttede platforme. Lejefilmen debiteres med samme betalingsmetode som dit Viaplay-abonnement.

OBS! Hvis du ikke har et aktivt Viaplay-abonnement, kan du ikke finde kategorien Lejefilm i din app. Du kan dog leje film på hjemmesiden og derefter se dem med en hvilken som helst understøttet enhed.

Rabatkode til lejefilm
Hvis du har en rabatkode til en lejefilm kan den kun benyttes via en internetbrowser på vores hjemmeside.