Jeg har fået en rabatkode på en lejefilm, hvordan aktiverer jeg denne kode?

Har du fået en rabatkode til en lejefilm (48 timer), skal du gå ind på vores hjemmeside viaplay.dk/store ved brug af en computer for at registrere den. Du kan altså kun anvende din rabatkode via din computer. Efter du har lejet en film, dukker den op under menuvalget “Købte film” selv på de platforme, hvor vi ikke understøtter køb. Du har adgang til lejefilmen i 48 timer, og i dette tidsrum kan du se filmen lige så mange gange du vil.

Nedenfor finder du to vejledninger; en for indloggede brugere og en anden for nye brugere.

Sådan gør du for at aktivere din rabatkode som indlogget bruger:

1. Besøg www.viaplay.dk/store på din computer (rabatkoden kan kun bruges via en computer).
  2. Vælg en lejefilm (ikke en købefilm) og tryk på “Lej for — kr”.
  3. Skriv din rabatkode i ruden, hvor du bekræfter dit køb.
  4. Tryk på “Benyt”. Du kan nu se filmen i 48 timer.
  5. Begynd at se din lejefilm!

Sådan gør du for at aktivere din rabatkode som ny bruger:

1. Besøg www.viaplay.dk/store på din computer (rabatkoden kan kun bruges via en computer).
  2. Vælg en lejefilm (ikke en købefilm) og tryk på “Lej for — kr”.
  3. Indtast dine oplysninger og klik på teksten “Jeg har en rabatkode” i kassen til højre.
  4. Indtast din rabatkode. Glem ikke at trykke på “Benyt”.
  5. Klik på knappen “Opret konto”. Af sikkerhedsmæssige grunde skal du registrere dine kortoplysninger, men har du en rabatkode, vil du ikke blive debiteret hele beløbet for din lejefilm.
  6. Gennemfør ordren og begynd at se.