Opsig pakken: iTunes kunde

Opsig abonnement
For at annullere dit nuværende iTunes-abonnement via din iPhone/iPad skal du gøre følgende:

• Gå til Indstillinger på din tablet/mobilenhed og klik på dit Apple ID/navn (øverst) > iTunes & App Store
  • Klik på “Apple ID: example@mail.com”, Se Apple ID og log ind.
  • Under Abonnementer kan du administrere dine abonnementer via iTunes og opsige din pakke. Efter at have gennemført annulleringen af din Viaplay-pakke, vil du kunne fortsætte med at bruge Viaplay, indtil din betalingsperiode er overstået.

For mere info om, hvordan du gør dette på andre enheder, læs mere HER.

Hvis du er i tvivl om din Viaplay-pakke er betalt via iTunes? Se på billedet nedenfor. Du kan dobbelttjekke dette gennem Min konto. For at være sikker anbefaler vi også at følge trinene ovenfor for at se, om du har et Viaplay-abonnement på dit Apple ID.