Viaplay Sports News & Viaplay Premium

Viaplay Sport News er Viaplays sportsnyhedskanal, der kun kan ses med et Premium abonnement. Vi sender sportsnyheder fra morgen til aften med 50 timers live-sending om ugen, fordelt på tre daglige nyhedsudsendelser, nye magasinprogrammer og meget, meget mere.
Sammen med de største og skarpeste sportsprofiler og eksperter lancerer vi det ultimative mødested for alle sportsinteresserede. Her får du de seneste sportsnyheder fra hele verden live – morgen, middag og aften.
Viaplay Sport News vil være tilgængelig for alle Viaplay Premium-kunder.
Hvad er Viaplay Sports News?
Viaplay Sport News er Danmarks første og eneste sportsnyhedskanal og det nye mødested for alle sportsinteresserede. Her får man de seneste sportsnyheder fra hele verden serveret morgen, middag og aften.
Viaplay Sport News sender 50 timers live sportsnyheder om ugen, samt magasinprogrammer om henholdsvis 3F Superliga, Premier League, Formel 1 og cykling. Derudover også programmet Sportstalk, hvor et stærkt panel bestående af store personligheder tager fat i de største sportshistorier fra ugens løb.
Viaplay Sport News sikrer, at du altid er opdateret på alle nyheder inden for sportens verden.
Hvad er Viaplay Premium?
Med Viaplay Premium får du alt det bedste vi kan tilbyde både af Sport og Film & Serier.
Her kan du se højdepunkter og klips fra vores store udbud af premium sports-rettigheder, samt vores sportsnyhedskanal –
Viaplay Sports News.
Derudover giver Viaplay Premium adgang til eksklusiv sport der kun findes i denne pakke. Bl.a. NordicBet Liga, Oddset Pokalen og udvalgte UEFA Champions League-kampe.
*PPV medfølger ikke