Ongelmia sisällön toistossa

Jos koet ongelmia sisällön toiston kanssa Viaplayssa, kokeile seuraavia ohjeita.

Tarkista internetyhteytesi

Sisällön toisto Viaplayssa vaatii vakaan internetyhteyden. Suosittelemme että yhteysnopeutesi on vähintaan 10Mbit/s. Voit tarkistaa oman yhteytesi toimivuuden tekemällä nopeustestin, löydät ohjeen testin tekemiseen ja vinkkejä nopeuden parantamiseen täältä.

Varmista että tuemme käyttämääsi laitetta

Löydät listan kaikista tällä hetkellä tukemistamme laitteista täältä. Jos käytät Viaplayta laitteella jota emme tällä hetkellä tue, emme voi taata että palvelu toimii odotetulla tavalla.

Käynnistä laitteesi uudelleen

Sammuta käyttämäsi laite vähintään 30 sekunnin ajaksi.

Jos katselet Smart TV:llä, Apple TV:llä, Chromecastilla tai pelikonsolilla, irroita myös laitteen virtajohto kun sammutat laitteen.

Varmista että laitteesi on päivitetty

PC/Mac
Varmista, että sekä tietokoneen ohjelmisto että käyttämäsi selain on päivitetty viimeisimpään versioon.

Smart TV / Apple TV / pelikonsoli
Tarkista että käyttämäsi laite ja Viaplay-sovellus on päivitetty viimeisimpään versioon.

Chromecast
Varmista että sekä Chromecast, että laite jolla peilaat sisältöä on päivitetty viimeisimpään versioon.

Kokeile toista laitetta

Voit kokeilla katsella Viaplayta jollakin toisella tukemallamme laitteella. Näet kaikki tuetut laitteet täällä. Jos katselet PC- tai Mac-tietokoneella, voit myös kokeilla vaihtaa toiseen nettiselaimeen. Tällä hetkellä tuemme seuraavia selaimia: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge ja Safari.

Koetko edelleen ongelmia?

Jos näistä ohjeista ei ollut apua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin selvitämme ongelmaa kanssasi.