Avslutt pakke

Du kan raskt og enkelt si opp Viaplay-pakken din ved å følge linken under og klikke på “Avslutt”. Etter at du har valgt grunnen til oppsigelsen kan du i neste steg trykke på Bekreft oppsigelsen for å avslutte pakken.

Håndtere abonnement

Obs: Om du ikke har en Viaplay-pakke får du i steden opp en liste over mulige abonnement du kan kjøpe. Dobbeltsjekk at du er innlogget på riktig brukerkonto eller om du har tilgang igjennom TV-leverandør evt iTunes.

Når du har fullført oppsigelsen vil du få en epost som bekrefter dette. Har du ikke mottatt noe? Ta en kikk i søppelposten.

Du kan selvfølgelig fortsette å bruke Viaplay-pakken din frem til oppsigelsesdatoen, så pass på å se så mye du orker!

Viasat-kunde

Har du Viaplay gjennom din TV-leverandør f.eks Viasat, Canal Digital eller NextGenTel? Da må du ta kontakt med leverandøren for å gjøre en oppsigelse.

Du som har Viaplay gjennom din TV-leverandør betaler ingenting direkte til Viaplay, med mindre du kompletterer ditt Viasat-utvalg med et Viaplay-abonnement. Om du vil si opp ditt Viaplay-abonnement, kan du gjøre det enkelt via Kontooversikt på Viaplay. Du får også en bekreftelsesmail på det hele når din pakke er sagt opp.

Vil du gjøre endringer i utvalget eller si opp abonnementet hos din TV-leverandør, må du ta kontakt med dem. Din Viaplay-access vil fremdeles være aktiv frem til din TV-avtale avsluttes.

iTunes-kunde

For å si opp ditt nåværende abonnement gjennom din iPhone/iPad, kan du gjøre følgende:

• Gå til Innstillinger på din mobile enhet og klikk på din Apple-ID/navn (høyst opp) > iTunes & App Store
  • Klikk på ”Apple-ID: example@mail.com”, Vis Apple-ID og logg inn.
  • Under Abonnementer kan du behandle dine abonnement via iTunes og avslutte pakken din. Etter du har sagt opp pakken, kan du fremdeles benytte deg av abonnementet til din betalte periode er over.

For mer informasjon om hvordan du gjør dette på andre enheter, les mer her.

Er du usikker om ditt Viaplay-abonnement betales gjennom iTunes? Dette kan du dobbeltsjekke via Kontooversikt. Vi anbefaler også å følge stegene ovenfor og se om du har et Viaplay-abonnement tilknyttet din Apple-ID for å være sikker.

Debiteres men kan ikke se en pakke på kontoen min

Om du blir debitert for en pakke hver måned, men ikke kan finne en pakke å si opp under “Kontooversikt”, så kan forklaringen være at det finnes en aktiv pakke på en annen brukerkonto enn den du er innlogget på.

For å finne riktig konto kan du følge trinnene under “Finn konto”

Finne konto

Har du registrert deg med flere epostadresser og er usikker på hvilke brukerkontoer som finnes hos oss? Ikke fortvil – du kan finne ut hvilke kontoer som er koblet til betalingskortet ditt ved å angi kortdetaljene dine på følgende side:

Finn din konto

Observer at du må være innlogget med en brukerkonto på viaplay.no for å kunne gjennomføre søket. Av sikkerhetsårsaker lagrer vi ikke fullstendige kortopplysninger, derfor kommer vi til å liste opp samtlige kontoer som matcher de delene av kortnummeret du fylte inn. En del av brukernavnet kommer til å være skjult, men vi håper at du kjenner igjen kontoen din og med det kan logge inn med riktig brukernavn.

Om du ikke kjenner igjen noen av epostadressene som presenteres, eller om søkingen ikke ga noen treff, kan du prøve med et annet bankkort.

Reaktivere abonnementet ditt

Om du angrer oppsigelsen din og vil reaktivere et abonnement som er sagt opp, kan du gjøre det under Kontooversikt ved å trykke på “Angre oppsigelse”. Fra denne siden kan du også velge å starte opp et nytt abonnement.