En film eller serie fantes tidligere på Viaplay, men nå er den borte, hvorfor?

De fleste av våre lisenser for filmer og tv-serier løper ut etter en viss tid om vi ikke fornyer dem. Derfor advarer vi på vår webside før en film eller tv-serie tas bort.

• Om vi lykkes med å fornye en lisens endrer vi advarselen på hjemmesiden og innholdet forblir på siden slik at du kan fortsette og se den.
  • Om vi ikke lykkes med å fornye lisensen, eller velger å ikke gjøre det, må vi ta bort den filmen eller tv-serien fra vår hjemmeside.

På Viaplay gjør vi alt vi kan for å lisensiere hele film- og og tv-serier, men rettighetene for hver enkelt tittel er separate og de er ikke alltid tilgjengelige for Viaplay å lisensiere samtidig.