Har du en emailadresse fra online.no?

Har du en emailadresse fra online.no? Det kan hende du ikke får epostene vi sender til deg.

Hvis du har dette problemet og du prøver å verifisere husstanden din, kan du gjøre disse følgende stegene for å prøve å løse problemet:

1) Prøv å sjekke om mailen ligger i spam-innboksen på PCen din (ikke mobiltelefonen, men gjennom en PC). Se om mailen fra oss er synlig der i steden.
2) Prøv å logge inn på https://account.viaplay.no/login og bytt epostadressen din til en annen, og verifiser husholdningen med den i steden.
3) Hvis ikke de to første stegene løser problemet, prøv å ta kontakt med vår kundeservice.