Hva er en Viaplay-husholdning?

En Viaplay-husholdning er en gruppe enheter som er koblet til internettforbindelsen på stedet der du vanligvis ser på Viaplay. En Viaplay-husholdning kan opprettes ved hjelp av en Smart TV. Alle andre enheter som bruker Viaplay-kontoen din via samme internettforbindelse som TV-en, vil automatisk bli inkludert i din Viaplay-husholdning.

Du kan kontrollere hvem som har tilgang til kontoen din ved å velge din Viaplay-husholdning.
En Viaplay-konto er beregnet på personer som bor sammen i samme husholdning. Det betyr at folk som ikke bor hos deg må opprette sin egen konto for å bruke Viaplay.

Kontakt oss

Recommended for you

Norsk