Hvilke enheter er tilkoblet kontoen min?

Du kan for øyeblikket bruke opptil 5 enheter på kontoen din innen 24 timer. Dette betyr at hvis du prøver å bruke en 6. enhet, vil du bli bedt om å bruke en av de andre enhetene som allerede er brukt i løpet av dagen. På dette tidspunktet kan du ikke gjøre endringer i den registrerte enhetslisten.

Hvis du mistenker at noen andre bruker kontoen din, anbefaler vi på det sterkeste å endre passordet på kontoen din. På denne måten vil alle enheter automatisk logges ut innen 24 timer, endre passordet ditt her. Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp til å komme i gang.