Jeg er allerede logget inn på hjemmenettverket mitt

Hvis du får en melding som ber deg logge inn på hjemmenettverket ditt, men du allerede bruker hjemmewifi, kan det være noen grunner:

Hjemmet ditt er satt til en annen plassering

Hvis du er eieren av kontoen, logg inn på Viaplay på Smart TV-en din og sett hjemmet ditt til gjeldende plassering (Innstillinger> Viaplay-hjem).  Følg instruksjonene, så er du klar!

Husk også å sjekke at du har tillatt lokale nettverk å brukes med Viaplay på mobile enheter. Dette kan du gjøre fra appens innstillinger på enheten din.

Har du ikke en TV? Ikke noe problem, ta kontakt med oss så hjelper vi deg i gang.