Jeg har fått en rabattkode som gjelder for en Viaplay-pakke. Hvordan innløser jeg den?

Visse tilbud gjelder kun for nye kunder/kontoer. Dobbeltsjekk derfor hva som er aktuelt for akkurat ditt kampanjetilbud.

Slik gjør du for å registrere din rabattkode som ny kunde:

1. Gå til .
  2. Angi din rabattkode og e-postadressen du vil bruke, og klikk på «Fortsett».
  3. Fyll inn brukerinformasjonen som er forespurt i skjemaet og klikk på “Opprett konto», hvorpå du sendes til neste side.
  4. På grunn av studiorettigheter og for å kontrollere at du er over 18 år må du velge en betalingsmåte, men du kommer ikke til å bli debitert for tjenesten i løpet av prøveperioden. Vil du ikke fortsette med tjenesten etter kampanjen, kan du si opp pakken via hjemmesiden på din «Kontooversikt» og «Behandle pakke». Dobbeltsjekk at rabatten for din kampanje har blitt innløst, før du fullfører bestillingen.

Slik gjør du for å registrere din rabattkode som eksisterende kunde:

1. Gå til .
  2. Hvis du allerede er innlogget på Viaplay, angir du rabattkoden og klikker på «Fortsett». Ferdig!
  3. Hvis du ikke er logget inn, fyller du inn rabattkoden og din registrerte e-postadresse og klikker på «Fortsett».
  4. Logg inn med din brukerkonto. Ferdig!