Aanmelden bij Viaplay

Om Viaplay te gebruiken, moet je je eerst aanmelden bij je account. Als je nog geen account hebt, kun je er een aanmaken op onze website. Gebruik bij het aanmelden het e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt geselecteerd bij het aanmaken van de account. Op een smart-tv, Apple TV en gameconsole kun je je in plaats daarvan met een code aanmelden. Als je gebruikmaakt van de activeringscode, hoef je de accountgegevens niet op te geven en kun je je eenvoudig aanmelden met een ander apparaat.

Computer, mobiele telefoon en tablet

Op een computer, mobiele telefoon en tablet kun je je aanmelden met je e-mailadres en wachtwoord. Als je je wachtwoord bent vergeten, klik je hier om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Smart-tv's en gameconsoles

Op smart-tv’s en gameconsoles kun je je op de normale manier aanmelden met een e-mailadres en wachtwoord of met een eenmalige activeringscode.

Als je je wilt aanmelden met het e-mailadres en wachtwoord, kun je de aanmeldingsgegevens invoeren met de afstandsbediening.

Als je je aanmeldt met de activeringscode, zie je een code van vier tekens op het tv-scherm. Ga naar viaplay.com/nl/activate op een ander apparaat, zoals een mobiele telefoon, tablet of computer. Voer de code in die op je tv wordt weergegeven en meld je aan op je apparaat. Na een paar seconden wordt je smart-tv of gameconsole automatisch aangemeld.

Apple TV

Je moet een computer, mobiele telefoon of tablet gebruiken om je aan te melden op je Apple TV.

Ga naar viaplay.com/nl/activate en voer de code in die op je tv wordt weergegeven. De code bestaat uit vier tekens en kan zowel letters als cijfers bevatten. Nadat je de code hebt geactiveerd, volg je de instructies en meld je je aan bij je account. Je Apple TV wordt binnen een paar seconden automatisch aangemeld.

Als je het wachtwoord van je account bent vergeten, kun je het hier opnieuw instellen.