Aktivera din rabattkod

Har du fått en rabattkod för t.ex. en hyrfilm eller ett Viaplay-paket? Nedan hittar du mer info om hur det du aktiverar ditt erbjudande – både som ny och befintlig kund!

Abonnemang

Har du fått en rabattkod för ett Viaplay-abonnemang? Gå till viaplay.se/redeem via en webbläsare (på en dator/mobil/surfplatta) för att aktivera erbjudandet.

Fyll i koden i fältet och klicka Fortsätt. Fyll i mailadressen du vill använda koden med. Är du en ny kund behöver du skapa ett konto vid aktivering av koden. Följ stegen, lägg till betalsätt och kom ihåg att även dubbelkolla att summan är rätt innan du bekräftar köpet. Som befintlig kund blir du ombedd att logga in på ditt konto ifall det finns en användare på den angivna mailadressen. Följ stegen och aktivera erbjudandet.

Hyrfilm

Har du fått en rabattkod för en hyrfilm? Då kan du hyra en film från vår Hyr & köp -sektion helt kostnadsfritt och titta på den hur många gånger du vill under 48 timmar.

Har du redan ett Viaplay-konto?
Om ja) Logga in på Viaplay via webbläsare (från en dator, mobil eller surfplatta), klicka på Hyr & köp och välj den filmen du vill hyra. Säkerställ att du sedan väljer Hyr för x kr(och inte Köp för x kr). I bekräftelserutan hittar du ett fält där du kan mata in din kod (med stora bokstäver). Klicka på Använd och njut av filmen! Om du vill se filmen på en annan enhet än dator hittar du den under menyvalet ”Köpta filmer” på övriga plattformar.

Om nej) Skapa ett konto här och lägg till ett betalsätt. Ett betalmedel måste alltid anslutas vid köp, även när du har en värdekod. Detta på grund av studiorättigheter och för kontroll att du är över 18 år. Observera att inget paket krävs för att använda Hyr & köp -sektionen. Följ sedan stegen ovan.

Erbjudande utan rabattkod

Har du fått ett erbjudande via mail där en rabattkod inte medföljer? Då aktiveras det via en länk. För att aktivera erbjudandet, klicka på knappen i mailet du fick (Köp Viaplay). Observera att erbjudandet endast fungerar på e-postadressen du mottagit mailet på.

Rabatten kunde inte dras?
Är du är inloggad på samma e-postadress som du mottog erbjudandet på?

Om ja) Testa genomföra köpet igen. Säkerställ även att du har ett giltigt betalsätt på kontot.

• Observera att ditt kort inte får ha en begränsning för internetköp, kontakta banken/utfärdaren för att häva spärren – alternativt gör det på egen hand genom din internetbank.
  • Om du försöker genomföra beställningen från en mobil plattform, prova att istället använda en dator. Om du redan använder en dator, prova i en annan webbläsare/inkognito-fönster.

Om nej) Gå in på viaplay.se och logga ut, logga sedan in på nytt med samma mailadress du fick mailet till. Klicka på länken igen och testa aktivera erbjudandet.