Radera ditt Viaplay konto

Välj ett av följande alternativ:

Du kan enkelt hantera dina användaruppgifter och inställningar själv när du är inloggad på Viaplay.se under Mitt konto.

Mitt konto

När du är inloggad på hemsidan, håll muspekaren över ditt namn uppe i det högra hörnet och klicka på Mitt konto.

Här kan du bland annat ändra lösenord, sätta ett köplås, ändra betalsätt och mycket annat. Läs mer här.

Du kan säga upp ditt Viaplay-paket genom att klicka på knappen nedan och sedan välja “Säg upp paket”. Efter att ha valt anledning till uppsägningen kan du i nästa steg trycka på “Slutför uppsägning” för att avsluta paketet.

Hantera paket

För att avsluta ditt paket genom iTunes, läs mer här.

Notera: Om du inte har något Viaplay-paket listas istället möjliga paket att köpa. Säkerställ att du är inloggad på rätt konto eller om du har tillgång genom TV-leverantör eller iTunes.

När du slutfört uppsägningen, kommer du även få ett mail som en bekräftelse på det. Har du inte mottagit något? Titta även i skräpposten.

Notera: Vi kan inte radera ett konto som har ett aktivt paket, för att starta denna process måste du först avsluta ditt paket på Viaplay under Mitt Konto.

För att radera ditt Viaplay konto med tillhörande data behöver du:

• Fylla i informationen som efterfrågas nedan.
  • Besvara det mail du får från oss för att bekräfta att du äger kontot.

Om du endast önskar att göra ändringar på ditt abonnemang, läs mer här.

Notera att raderingen av ditt konto samt tillhörande data sker inom en månad från att du bekräftat ägandeskapet. Mer information om hur data hanteras på Viaplay hittar du här.

OBS! Detta formulär är endast ämnat för att radera ditt Viaplay-konto och data, för att kontakta kundservice klicka på Kontakta oss längst ner på sidan.