Radera ditt Viaplay konto

Vi hjälper gärna till med att radera den data som är kopplad till ditt Viaplay-konto. Att radera sitt konto innebär att hela ditt användarkonto med tillhörande data kommer att försvinna. Om du endast önskar att göra ändringar på ditt konto eller abonnemang, läs mer här.

Vänligen fyll i informationen som efterfrågas nedan för att påbörja din process. Notera att raderingen av ditt konto samt tillhörande data sker inom 30 dagar från att du skickat in din begäran. Kort efter att vi har mottagit din begäran kommer vi att kontakta dig på den angivna e-postadressen för att verifiera ditt ägandeskap av kontot. Mer information om hur data hanteras på Viaplay hittar du här: https://viaplay.se/privacy

Notera att ett aktivt paket inte stängs ned automatiskt. Vi kan inte radera ett konto som har ett aktivt paket.

För att avsluta ditt paket direkt genom Viaplay, gå till Mitt Konto: https://account.viaplay.se/
För att avsluta ditt paket genom iTunes, läs mer här: https://support.apple.com/sv-se/HT202039

OBS! Detta formulär är endast ämnat för att radera ditt Viaplay-konto och data, för att kontakta kundservice klicka på Kontakta oss längst ner på sidan.