VI erbjuder Engelsk support på telefonen. Du kan kontakta oss på chatten för Svensk support.

Skärmen fylls inte korrekt – Samsung TV

Vi har blivit kontaktade av några användare som upplever att skärmen inte fyller i korrekt när de tittar på sin Samsung TV. Detta är något vi just nu undersöker! Men för att kunna hitta vad detta beror på behöver vi viss information från din Samsung TV.
Följande information behöver vi:

• E-Post adress till ditt Viaplay konto
  • Samsung TV modellnummer
  • Viaplay app version

All den här informationen kan du hitta i Viaplay-appen på din Samsung TV:
Gå till menyn till höger > klicka på din Profilbild >  Välj Support

När du har informationen, skicka gärna ett mail till oss på support@viaplay.se med ämnet “Samsung TV Skärm”