Vi erbjuder engelsk support på telefonen. Chatta med oss för hjälp på svenska.

Två strömmar visas redan

Ditt konto hos Viaplay är personligt och i dagsläget har du möjlighet att spela upp två strömmar samtidigt (med undantag för Pay Per View-event och Viaplay Film & Serier med reklam, där det gäller en ström/konto). Om du har två strömmar igång och försöker starta upp en tredje, dyker det upp ett meddelande som ber dig stänga ned någon utav de pågående strömmarna. Har du ett paket med reklam, kommer detta meddelande dyka upp vid start av en andra ström.

Om meddelandet kvarstår efter att du avslutat en av strömmarna samt testat att starta om den nyvalda strömmen, så rekommenderar vi att du loggar ut och sedan in igen på ditt Viaplay-konto. Prova därefter att på nytt starta det efterfrågade materialet.

Notera att från och med den 20e augusti kommer du bara kunna titta på en och samma sportsändning på en (1) enhet i taget. Däremot går det fortfarande bra att titta på två olika sportsändningar på två olika enheter samtidigt, och detsamma gäller för film och serier.

Om du misstänker att ditt konto används utanför ditt hushåll rekommenderar vi dig att byta ditt lösenord på vår hemsida. När du gjort detta kommer du loggas ut från samtliga enheter efter 24 timmar.