Två strömmar visas redan

Ditt konto hos Viaplay är personligt och i dagsläget har du möjlighet att spela upp två olika strömmar samtidigt, oavsett vilket material som spelas upp (serier, filmer eller sport, med undantag för Pay Per View-event, där gäller en ström). Det som händer om du har två strömmar igång och försöker starta upp en tredje är att det dyker upp ett meddelande som ber dig stänga ned någon utav de pågående strömmarna.

Om meddelandet kvarstår efter att du avslutat en av strömmarna samt testat att starta om den nyvalda strömmen, så rekommenderar vi att du loggar ut och sedan in igen på ditt Viaplay-konto. Prova därefter att på nytt starta det efterfrågade materialet.

Har du tittat på Viaplay hos en kompis och glömt logga ut kan du byta ditt lösenord på vår hemsida. När du gjort detta kommer du loggas ut från samtliga enheter efter 24 timmar.