Prisförändringar – Viaplay Film+Serier

Från den 2 mars 2021 höjs priserna på Viaplay Film+Serier till 129 SEK för nya användare. Du som redan är kund hos oss ser det nya priset på din första betalning efter 31 mars 2021.

Viaplay är med sitt kompletta innehållserbjudande Nordens marknadsledande streamingtjänst. Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av filmer, serier och barninnehåll. Vi höjer nu priset för att kunna fortsätta erbjuda den tjänst vi har idag och samtidigt utveckla både vår produkt och vårt innehåll.

Varför höjer ni priset?

Viaplay är Nordens ledande streamingtjänst som erbjuder mängder av filmer, serier, barninnehåll samt Viaplay Originals. Vi höjer nu priset för att kunna fortsätta erbjuda den tjänst vi har idag och samtidigt utveckla både vår produkt och vårt innehåll. Det nya priset är 129 SEK.

När höjer ni priset?

Det nya priset på 129 SEK träder i kraft den 2 mars 2021 för nya kunder. För dig som befintlig kund höjs priset på din nästa faktura efter 31 mars 2021.

Hur avslutar jag mitt paket?

När du är inloggad på Viaplay hanterar du ditt paket under ”Mitt konto”, där du bland annat kan säga upp paketet till kommande debiteringsdag.