Formel 1

Nent Group forlænger rettighederne for Formel 1 frem til og med 2024. Det indebærer at du fortsat kommer til at kunne følge motorsportens kæmper med rutinerede eksperter såsom Peter Palshøj & Nicolas Kiesa med flere, her hos os på Viaplay.

Du kan se Formel 1 på Viaplay, V kanaler og på den F1-TV app. F1 app’en tilbyder udvidet dækning og dybtgående information om løbet for de mest dedikerede Formel 1-fans. App’en kan findes i Google Play(Android) og App Store(iOS). OBS! App’en er ikke en del af dit Viaplay-abonnement.

På Viaplay kan du se alle løb med lokale kommentatorer samt lokale studier. Udover det får du også adgang til alle vores ekstra streams som er:

Pitlane – følg alt som sker i Pitlane.
Track Positioning – Se alle kørenes positioner på banen.
On-Board – Et kamera inde i bilen, hvilket gør det muligt at følge løbet fra kørerens perspektiv.
Timing – Se positionen samt omgangstiden for alle kørerene.

Med din Viaplay-konto kan du se to streams på samme tid og bliver derfor nødt til at vælge mellem vores tilgængelige F1-streams. For at sikre, at dine enheder er forbundet med din primære placering, skal du oprette forbindelse til Wi-Fi på din primære placering, åbne Viaplay-appen eller hjemmesiden, og se noget mindst én gang hver 31. dag.

Kontakt os

Select your region and language

Recommended for you

Dansk

All our regions and languages

Denmark
Netherlands
Finland
Poland
Iceland
Sweden
Norway
United Kingdom