Styr Viaplay med Google Home

Google Home og Google Mini er nå lansert i Norge, noe som betyr at du kan styre Viaplay med enkle talekommandoer på norsk. Ved å koble ditt Google Home eller Google Mini til Chromecast-enheten din i Google Home appen, kan du begynne å se Viaplay uten å måtte bla gjennom hele tjenesten for å finne nettopp den tittelen du vil se. Du kan slutte å lete etter fjernkontrollen mellom sofaen og caste filmer og TV-programmer direkte til din TV med enkle stemme instruksjoner i stedet. Lær mer om hvordan det fungerer nedenfor.

Hva er Google Home / Google Mini?
Google Home er den første smarte høyttaleren som noensinne har kunnet håndtere tale-kommandoer på dansk, norsk og svensk. Viaplay er kompatibel med Google Home allerede ved lansering.

Hva trenger jeg for å kunne ta i bruk tale kommando med Viaplay?
Du trenger Google Home eller Google Mini smart høyttalere, en Android/iOS mobil enhet med Google Home appen og en Chromecast, alternativt en Android TV med innebygd Chromecast.

Hvordan kommer jeg i gang med Google Home?
Begynn med å laste ned Google Home appen. Koble Google Home / Google Mini og Chromecast til samme Wi-Fi-nettverk som mobilen / nettbrettet ditt via appen. Ettersom enhetene og funksjonene er basert på å arbeide gjennom det samme nettverket, er dette et nødvendig skritt.

Mer om hvordan du aktiverer Google Home med Viaplay samt hvilke tale-kommando du kan bruke finner du her.