Velg din Viaplay-husstand

For å opprette din husstand, logger du bare på kontoen din på en TV, så er du i gang. Hvis du bytter husstand, gjentar du den samme prosessen og følger instruksjonene på skjermen for å bekrefte e-postadressen din.

En Viaplay-husstand er en gruppe enheter som er koblet til internettforbindelsen på stedet der du vanligvis ser på Viaplay. En husstand kan opprettes ved hjelp av en TV. Alle andre enheter som bruker Viaplay-kontoen din via samme internettforbindelse som TV-en vil automatisk bli inkludert i husstanden din.

Hvis du ikke har konfigurert din Viaplay-husstand

For å opprette din husstand må du logge inn på Viaplay på en stor skjerm hjemme. Du vil fortsatt kunne logge på 5 enheter og se to samtidige strømmer på to enheter samtidig. Premier League kamper er begrenset til 1 aktiv strøm om gangen.  Dette gjelder både i og utenfor husstanden.

Dersom du ønsker å bruke Viaplay på en enhet utenfor husstanden din, må du være logget inn på husstandens nettverk en gang hver 31. Dag.

Sett opp en Viaplay-husstand uten TV

Hvis du ikke har en enhet med stor skjerm knyttet til kontoen din, blir du automatisk begrenset til to strømmer samtidig. Premier League kamper er begrenset til 1 aktiv strøm om gangen.

Du kan imidlertid ikke se strømmen på en stor TV-skjerm i så fall, da denne må logges inn som husstandens TV.

Jeg vil gjerne dele kontoen min med et familiemedlem som bor et annet sted

Du kan ikke dele din Viaplay-konto mellom husstander. For å sikre en rettferdig og trygg opplevelse for alle brukere, begrenser vi tjenesten vår slik at den ikke fungerer som et delt produkt mellom flere husstander. Derfor er det ikke tillatt eller mulig å dele mellom deg og folk som bor andre steder.

Jeg bruker en VPN, noe som betyr at “hjemme-IP”en min er i konstant endring

Du kan ikke dele din Viaplay-konto mellom husstander. Flytter du eller reiser på ferie i fritidsboligen eller lignende, vil du kunne endre hjemmenettverket. Tanken er at du kan se på som en husholdning, men ikke dele mellom flere husstander. Hvis du har et internettoppsett som innebærer at du stadig endrer IP-er, bør du kontakte kundeservice, som kanskje kan hjelpe deg. Ellers må du deaktivere VPN-en din når du bruker Viaplay.

Hvordan endrer jeg husstand når jeg flytter inn i fritidsbolig?

Du logger inn på storskjermen din som vanlig, og så sier du ja til «Dette er min husstands TV». Følg instruksjonene på skjermen for å bekrefte e-postadressen din.