Tilaukset & ostot Applen laitteilla

Voit luoda käyttäjätilin sekä tilata Viaplayn myös Applen laitteiden kautta (iPhone, iPad, Apple TV*). Tällöin veloitukset menevät iTunesin kautta ja tilauksen muutokset sekä sen irtisanominen tulee myös tehdä iTunesin asetuksista.

*Paketin ostaminen on mahdollista vain Apple TV Generation 4:llä ja uudemmilla.

Tilaus iPhonen/iPadin kautta

Voit tilata paketin suoraan iPhonellasi/iPadillasi lataamalla Viaplay-sovelluksen App Storesta.

Uutena asiakkaana valitse Hanki Viaplay, haluamasi paketti ja jatka tilin luomiseen. Sinun ei tarvitse lisätä maksukorttia, sillä tilaus sekä veloitukset ovat linkitettynä Apple ID -tiliisi. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään Viaplayhin kaikilla tukemillamme laitteilla.

Nykyisenä asiakkaana aloita kirjautumalla sisään. Mikäli et saa esille ruutua, josta voit valita paketin, mene Tili-välilehteen. Sieltä voit valita paketin ja aloittaa katselun. Kun aloitat tilauksen menevät veloitukset iTunesin kautta ja käyttäjätilin hallinnointi tapahtuu Apple ID:n asetuksista.

Jos taas olet käyttänyt muuta maksutapaa aiemmin, voit jatkaa samoilla korttitiedoilla sekä hallinnoida tilausta suoraan kotisivuiltamme.

Valittavissa olevat paketit:

  • Viaplay (leffat & sarjat) alkaen 12.99€/kk*
  • Viaplay Total (leffat, sarjat & urheilu) alkaen 44.99€/kk*

Tilaus uusiutuu aina kuukausittain ja voit irtisanoa sen koska haluat, lue lisää alta. Kertaostokset (vuokra- ja ostoelokuvat sekä PPV-tapahtumat) eivät kuulu kuukausitilaukseen.

* Applen kautta tilatun paketin hinta saattaa poiketa sivuillamme esitetyistä hinnoista maksutavasta riippuen.

Tilaus Apple TV:n kautta

Voit tilata Viaplayn suoraan Apple TV:lläsi lataamalla Viaplay-sovelluksen App Storesta tai avaamalla jo valmiiksi asennetun sovelluksen.

Mene sovelluksen valikkoon ja valitse Hanki Viaplay. Uutena asiakkaana valitse haluamasi paketti ja jatka tilin luomiseen. Sinun ei tarvitse lisätä maksukorttia, sillä tilaus sekä veloitukset ovat linkitettynä Apple ID -tiliiisi. Jos sinulla on jo käyttäjätili, voit vain kirjautua sisään ja valita haluamasi tilauksen. Mikäli olet aiemmin käyttänyt muuta kuin iTunesia maksutapana, saat mahdollisuuden jatkaa samoilla tiedoilla.

Valittavissa olevat paketit:

  • Viaplay (leffat & sarjat) alkaen 12.99€/kk*
  • Viaplay Total (leffat, sarjat & urheilu) alkaen 44.99€/kk*

Kertaostokset (vuokra- ja ostoelokuvat sekä PPV-tapahtumat) eivät kuulu kuukausitilaukseen. Tilaus uusiutuu aina kuukausittain ja voit irtisanoa sen koska haluat, lue lisää alta. Paketin ostaminen on mahdollista vain Apple TV Generation 4:llä ja uudemmilla.

* Applen kautta tilatun paketin hinta saattaa poiketa sivuillamme esitetyistä hinnoista maksutavasta riippuen.

Tilauksen irtisanominen/paketin vaihtaminen

Irtisano tilaus
Lopettaaksesi nykyisen tilauksesi iPhonella/iPadilla, voit seurata alla olevia ohjeita:

  • Avaa Asetukset laitteellasi ja klikkaa Apple ID:täsi/nimeäsi (ylimpänä ruudussa) & valitse iTunes & App Store
  • Klikkaa ”Apple ID: example@mail.com”, Näytä Apple ID ja kirjaudu sisään.
  • Kohdasta Tilaukset voit hallinnoida iTunesin kautta tehtyjä kuukausitilauksia ja irtisanoa pakettisi. Kun olen lopettanut tilauksen, voit jatkaa katselua maksetun kauden loppuun saakka.

Lisää tietoa, kuinka teet muutoksia tilaukseen muilla laitteilla löydät täältä.

Vaihda pakettia
Halutessasi vaihtaa pakettia, tulee sinun ensin irtisanoa nykyinen tilauksesi ylläolevien ohjeiden avulla. Kun tilaus on katkennut, voit kirjautua Viaplayhin ja aloittaa uuden tilauksen.

Vuokra- ja ostoelokuvat

Pakettitilaukseen kuuluvan sisällön lisäksi, sinulla on myös mahdollisuus vuokrata ja ostaa elokuvia iPhonella/iPadilla. Jo aiemmin hankitut elokuvat löydät Katso-välilehdestä.

Vuokraelokuvat-kategorian löydät Tutustu-välilehdestä. Valitse elokuva, jonka haluat vuokrata ja vahvista osto. Elokuva on saatavilla 48h ajan vahvistuksesta ja se on katsottavissa kaikilla tukemillamme laitteilla. Vuokraelokuva veloitetaan samalta maksutavalta kuin Viaplay-tilaus.

Huom! Mikäli sinulla ei ole aktiivista Viaplay-tilausta, et näe Vuokraelokuvat-kategoriaa sovelluksen kautta. Voit kuitenkin vuokrata elokuvan nettiselaimen kautta ja katsoa sen haluamallasi laitteella.

Vuokrakoodi
Mikäli olet saanut vuoraelokuvaan oikeuttavan koodin, voit käyttää sen vain selaimen kautta.

Ota yhteyttä meihin

Select your region and language

Recommended for you

Suomi

All our regions and languages

Denmark
Netherlands
Finland
Poland
Iceland
Sweden
Norway
United Kingdom