Internet-/bandbreedteverbruik

Het internet-/bandbreedteverbruik is afhankelijk van de gestreamde beeldkwaliteit.

• Als je de hoogste instelling voor streaming kiest, is het verbruik tot 2,5 GB per uur.
  • Als je met hoge kwaliteit streamt, is het verbruik tot 1,8 GB per uur.
  • Als je met de gemiddelde kwaliteit streamt, is het verbruik tot 500 MB per uur.
  • Wanneer je materiaal met de laagste kwaliteit afspeelt, is het verbruik tot 150 MB per uur.

Je internetverbinding bepaalt welke streamingkwaliteit wordt gebruikt. Dit betekent dat bij een hoge internetsnelheid en een stabiele internetverbinding automatisch de hoogste streamingkwaliteit wordt gekozen, terwijl bij een lagere internetsnelheid de laagste of gemiddelde kwaliteit wordt gebruikt.

Op een pc, Mac en met Android en iOS kun je de kwaliteit handmatig instellen. Voor mobiele apparaten en computers vind je instructies hiervoor in De kwaliteit instellen.