De kwaliteit instellen op mobiele apparaten en computers

Het internet-/bandbreedteverbruik op Viaplay is afhankelijk van de gestreamde beeldkwaliteit. Als tijdens het afspelen wordt gebufferd of wanneer je op internet-/bandbreedte wilt besparen, kun je de beeldkwaliteit handmatig instellen in de Viaplay-app op je mobiele apparaat of tablet.

Hoe hoger de afspeelkwaliteit is, des te meer data er wordt verbruikt. Hieronder zie je het verwachte datagebruik voor elke optie:

• HD – 2,5 GB/uur
  • Hoog – 1,8 GB/uur
  • Gemiddeld – 500 MB/uur
  • Laag – 150 MB/uur

De streamingkwaliteit op je computer instellen
Start de gewenste stream en klik vervolgens op de vier stippen in de rechterbenedenhoek. Kies de gewenste kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit, des te hoger het internetgebruik.

De streamingkwaliteit op een telefoon of computer instellen
Open de Viaplay-app op je telefoon of tablet. Heb je de app nog niet, dan kun je deze downloaden in de App Store of de Google Play Store.

Open de instellingen in je profiel of op de tab Menu. Hier vind je de video-instellingen en kun je de streamingkwaliteit vooraf instellen. Voor een lagere kwaliteit wordt minder data verbruikt.

Neem contact met ons op

Select your region and language

Recommended for you

Nederlands

All our regions and languages

Denmark
Netherlands
Finland
Poland
Iceland
Sweden
Norway
United Kingdom