Hvorfor hæver I prisen på Viaplay Total?

Vi ønsker fortsat at tilbyde vores kunder verdensklasse sport, originalt produceret dansk indhold, samt film og serier af højeste kvalitet. Vi investerer løbende i det indhold folk vil have, og for at kunne fortsætte den udvikling justerer vi nu prisen på Viaplay.

Hvornår hæves prisen på Viaplay Total?

For nye Viaplay Total kunder gælder den nye pris på 499 kr./md. fra 12. februar 2024 og for eksisterende kunder den 14. marts 2024. Kunder får direkte besked vedr. denne prisjustering.

Har du et tilbud til mig som kunde?

Som et særligt tilbud kan eksisterende kunder slå til nu og få 6 måneder til nuværende pris på 449 kr. (Tilbuddet er bindende).

Gøre brug af tilbuddet