Betaling på Viaplay

Godkendte betalingsmetoder

Vi godkender både Visa og Mastercard som betalingsmetode. Bemærk at kortet skal være udstedt af en dansk bank. Af rettighedsmæssige årsager godkender vi ikke kort der er udstedt af en udenlandsk bank.

Opdater betalingsmetode

Du kan opdatere din betalingsmetode på en computer eller på en webbrowser på din tablet eller mobiltelefon. For at opdatere din betalingsmetode gå til Kontooversigten ved at holde musen henover dit navn oppe i det højre hjørne og trykke på Kontooversigt.

Her kan du ændre kontooplysninger under afsnittet Betaling, hvor du finder “ændr betalingsmetode

Ændr betalingsdato

Du kan ændre betalingsdatoen for din månedlige betaling under Kontooversigten. For at ændre betalingsdato kan du gå til Kontooversigten ved at holde musen henover dit navn oppe i det højre hjørne og trykke på Kontooversigt. Du finder muligheden for at ændre betalingsdato under afsnittet Betaling

Bemærk, du kan kun ændre betalingsdatoen til den nuværende dato. Når betalingsdatoen er ændret vil du blive faktureret det fulde beløb for din pakke og du vil modtage en tilbagebetaling på de resterende dage i din tidligere betalingsperiode.

Se købshistorik og download kvitteringer

Du kan finde din købshistorik og downloade kvitteringer for tidligere køb under Købshistorik under Kontooversigten. Gå til Kontooversigten ved at holde musen henover dit navn oppe i det højre hjørne og tryk på Kontooversigt.

Købshistorikken kan findes under Betalings afsnittet. Du kan se en liste over alle transaktioner, der er tilknyttet din Viaplay-konto (både betaling og refusion) og downloade kvitteringer for hver transaktion som PDF.