Formel 1

Nent Group forlænger rettighederne for Formel 1 frem til og med 2024. Det indebærer at du fortsat kommer til at kunne følge motorsportens kæmper med rutinerede eksperter såsom Peter Palshøj & Nicolas Kiesa med flere, her hos os på Viaplay.

Du kan se Formel 1 på Viaplay, V kanaler og på den F1-TV app. F1 app’en tilbyder udvidet dækning og dybtgående information om løbet for de mest dedikerede Formel 1-fans. App’en kan findes i Google Play(Android) og App Store(iOS). OBS! App’en er ikke en del af dit Viaplay-abonnement.

På Viaplay kan du se alle løb med lokale kommentatorer samt lokale studier. Udover det får du også adgang til alle vores ekstra streams som er:

Pitlane – følg alt som sker i Pitlane.
Track Positioning – Se alle kørenes positioner på banen.
On-Board – Et kamera inde i bilen, hvilket gør det muligt at følge løbet fra kørerens perspektiv.
Timing – Se positionen samt omgangstiden for alle kørerene.

Med din Viaplay-konto kan du se to streams på samme tid og bliver derfor nødt til at vælge mellem vores tilgængelige F1-streams.