Køb og lej film på Viaplay

Har du en rabatkode til en lejefilm? Se her hvordan du kan bruge den.

Du kan leje eller købe film gennem kategorien Lej og køb på Viaplay. Du har ikke brug for et abonnement for at leje eller købe en film, betalingen for filmen faktureres direkte fra den betalingsmetode, du har føjet til din konto.

De fleste film kan både lejes og købes, men i nogle tilfælde er kun en af ​​mulighederne tilgængelige.

Du kan indstille en købslås på din konto for at forhindre uønskede køb. Læs mere her.

Enheder du kan leje og købe film på

Lej & køb-kategorien er tilgængelig på næsten alle understøttede enheder, du kan finde en oversigt her. Bemærk, for at du kan se kategorien Lej og køb i appen på iPhone og iPad, skal du have et aktivt abonnement. Læs mere om hvordan du lejer eller køber film på Apple-enheder her.

Lejefilm

En lejefilm er tilgængelig på din konto i 48 timer efter købet, og du kan se filmen så mange gange som du vil i løbet af lejeperioden.

For at leje en film skal du gå til kategorien Lej og køb, vælge en film du vil leje, og trykke lej. Når du har bekræftet dit køb, kan du begynde at se filmen, og vi sender dig en kvittering for købet til din registrerede e-mail. Betalingen for filmen faktureres straks fra din registrerede betalingsmetode.

Købefilm

Når du køber en film, vil den være tilgængelig på din konto, så længe kontoen findes. Du behøver ikke at have et abonnement for at få adgang til de film, du har købt på din konto.

For at købe en film skal du gå til kategorien Lej og køb, vælge en film du vil købe, trykke køb. Når du har bekræftet dit køb, kan du begynde at se filmen, og vi sender dig en kvittering for købet til din registrerede e-mail. Betalingen for filmen faktureres straks fra din registrerede betalingsmetode.

Hvorfor er alle film ikke tilgængelige som den del af et abonnement?

Om en film kan tilbydes som en del af et abonnement afhænger af de tilgængelige rettigheder.

Når en ny film udgives, er den normalt kun tilgængelig i biografen. Når filmen er taget af plakaten i biografen, kan de købes og derefter lejes, og efter et stykke tid kan det være muligt at vise filmen som en del af et abonnement.

Kontakt os

Recommended for you

Dansk