Kan jeg indstille billedkvaliteten på min iOS- eller Androidenhed?

Mængden af data der bliver brugt hos Viaplay varierer alt efter hvilken billedkvalitet, der bliver streamet. Hvis du oplever buffer i afspilningen, eller hvis du vil spare på din surfdata, så kan du manuelt justere billedkvaliteten i Viaplay-appen.

1. Tryk på de 3 hvide streger oppe i venstre hjørne.
  2. Vælg “Indstillinger” i menuen
  3. Under “Vælg billedkvalitet” kan du indstille om det skal være HD, Høj, Mellem eller Lav.

Jo højere kvalitet du afspiller materialet i desto mere datamængde forbruges. Nedenunder kan du se hvor meget data der beregnes til de forskellige alternativer:

• HD – 2.5GB/h
  • Høj – 1.8 GB/h
  • Mellem – 500 MB/h
  • Lav – 150MB/h