Vælg din Viaplay-husstand

[Denne ændring træder i kraft den XX. august 2024]

For at oprette din husstand skal du blot logge ind på din konto på et TV, og så er du i gang. Hvis du ændrer din husstand, skal du gentage den samme proces og følge instruktionerne på skærmen for at bekræfte din e-mailadresse.

En Viaplay-husstand er en gruppe enheder, der er forbundet til internetforbindelsen på det sted, hvor du normalt ser Viaplay. En husstand kan oprettes ved hjælp af et TV. Alle andre enheder, der bruger din Viaplay-konto via den samme internetforbindelse som TV’et, vil automatisk blive inkluderet i din husstand.

Hvis du ikke har konfigureret din Viaplay-husstand

For at oprette din husstand skal du logge ind på Viaplay på en stor skærm derhjemme. Du vil stadig kunne logge ind på 5 enheder og se to samtidige streams på to enheder på samme tid. Dette gælder både i og uden for din husstand.

Hvis du vil bruge Viaplay på en enhed uden for din husstand, skal du være logget ind på husstandens netværk en gang hver 31. dag.

Konfigurer en Viaplay-husstand uden TV

Hvis du ikke har en storskærmsenhed knyttet til din konto, vil du automatisk være begrænset til to streams på én gang

Du kan dog ikke se streamen på en stor TV-skærm i så fald, da denne skal være logget ind som husstandens TV.

Jeg vil gerne dele min konto med et familiemedlem, der bor et andet sted

Du kan ikke dele din Viaplay-konto mellem husstande. For at sikre en fair og sikker oplevelse for alle brugere, begrænser vi vores tjeneste, så den ikke fungerer som et delt produkt mellem flere husstande. Derfor er det ikke tilladt eller muligt at dele mellem dig og folk, der bor andre steder.

Jeg bruger en VPN, som gør, at min “hjemme-IP” hele tiden ændrer sig

Du kan ikke dele din Viaplay-konto mellem husstande. Hvis du flytter eller tager på ferie i dit sommerhus eller lignende, vil du kunne ændre dit hjemmenetværk. Tanken er, at I kan se med som en husstand, men ikke dele mellem flere husstande. Hvis du har en internetopsætning, der indebærer, at du hele tiden skifter IP, skal du kontakte kundeservice, som måske kan hjælpe dig. Ellers skal du deaktivere din VPN, når du bruger Viaplay.

Hvordan ændrer jeg min husstand, når jeg tager i sommerhus?

Du logger ind på din storskærm som sædvanligt, og så siger du ja til “Dette er min husstands TV”. Følg instruktionerne på skærmen for at bekræfte din e-mailadresse.