Har du brug for hjælp?

Prisjustering – Viaplay Sport

Fra og med d. 1. april 2021 ændres prisen på Viaplay Sport til 419 kr./DKK. Den nye pris gælder fra og med din debitering efter d. 31. marts 2021.

Viaplay er med sit komplette udbud af indhold den førende streamingtjeneste i Norden. I løbet af 2020 sendte vi mere end 7000 direkte sportsudsendelser og over 14000 timers sport sammen med adskillige Viaplay Originals, internationale film og serier samt børneindhold.

For at kunne fortsætte med at udbyde et produkt i verdensklasse og udvikle vores tjeneste samt indholdsbibliotek, så øger vi nu prisen for vores Viaplay Sport pakke til 419 kr./DKK.

Hvorfor øger I prisen?

I løbet af 2020 udbød Viaplay over 7.000 direkte sportsudsendelser sammen med mere end 14.000 timers direkte sport. I år kommer vi til at udbyde mere indhold end nogensinde, og for at kunne fortsætte med at udvikle vores indhold og vores tjeneste, så behøver vi at justere vores pris, sådan den stemmer overens med vores udbud.

Hvornår øger I prisen?

Den nye pris træder i kraft på din debitering efter d. 31. Marts 2021. Den nye pris for Viaplay Sport er 419 kr./DKK.

Hvordan afslutter jeg mit abonnement?

Når du er logget ind på Viaplay kan du administrere din pakke under “Kontooversigt”. Her kan du blandt andet opsige dit abonnement til næste betalingsdato.