Följ Champions Hockey League

Äntligen är CHL här igen med säsong 2023/2024! Hos Viaplay kommer du att kunna följa alla matcher som spelas , vilket även inkluderar våra Svenska lag. Med start 31:a Augusti 2023 och spel ända fram till finalen den 20:e Februari 2024.

Heja på våra hjältar i Skellefteå AIK, Växjö Lakers och Färjestad BK!

Vilket paket behövs för att titta på CHL?

För att följa sändningarna på Viaplay krävs det att du har antingen Viaplay Medium eller Viaplay TotalLäs mer om hur du skapar ett konto och paket här.

Hur hittar jag matcherna?

Du hittar alla matcher i vår sportstablå, viaplay.se/sport. Tryck på “Visa tablån” uppe i högra hörnet, där kan du även filtrera på vilken sport du vill ska synas.

Kan jag se matcherna i efterhand?

Alla matcher är tillgängliga i 48 timmar efter sändningens slut här på Viaplay.

Läs mer om vilka enheter Viaplay finns på här och se vilka funktioner som är tillgängliga på vilka plattformar här.

Vilka enheter kan jag använda för Viaplay?

Du kan läsa mer om vilka enheter Viaplay finns på här och se vilka funktioner som är tillgängliga på vilka plattformar här.

Är det bindningstid på Viaplay?

Alla paket hos Viaplay är fortlöpande och är därför helt utan bindningstid. Detta ger dig möjligheten att komma och gå precis så som du önskar. Betalning görs på förhand och är månadsvis.