Formula 1

Voit katsoa kaikki Formula 1 testit, aika-ajot ja osakilpailut suorana lähetyksenä sekä 48 tunnin ajan tapahtuman päätyttyä. Tarvitset ainoastaan käyttäjätilin sekä tilauksen!

Näin pääset alkuun

Tarvitset Viaplay Total -paketin katsoaksesi Formula 1 -lähetyksiä. Klikkaa tästä päästäksesi alkuun paketin kanssa. Valitse käyttäjätunnus, salasana sekä lisää maksutapa.

Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun olet luonut tilin ja aloittanut tilauksen. Voit aloittaa katselun heti tilattuasi paketin.

Mitä voin katsoa?

Viaplayssa voit katsoa kaikki kilpailut suomenkielisten kommentaattorien ja studioiden kera. Löydä koko aikataulu täältä! Lisäksi voit myös seurata seuraaavia lisästriimejä:

Pitlane – seuraa kaikkea mitä varikolla tapahtuu
Track Positioning – näe kuljettajien sijainti radalla
Onboard – Autokamerasta voit seurata kilpailua kuljettajien näkökulmasta
Bottas/Hamilton/Verstappen Onboard – Autokamerasta voit seurata kilpailua Bottaksen, Hamiltonin tai Verstappenin näkökulmasta
Timing – Jokaisen ajajan sijoitus ja aika

Voit yhdellä Viaplay-tilillä katsoa kahta suoratoistoa samanaikaisesti. Jos koetat avata kolmatta samanaikaista lähetystä, saat virheilmoituksen joka pyytää sinua sulkemaan yhden auki olevista lähetyksistä. Mikäli suljit jo yhden ja saat edelleen saman ilmoituksen, suosittelemme avamaan sovelluksen uudelleen tai kirjautumaan uudelleen sisään. Huomioithan, ettet voi toistaa samaa lähetystä kahdella eri laitteella vaikka kahden eri lähetyksen toisto onnistuu.

Kuinka monta suoratoistoa voin katsella samanaikaisesti?

Viaplay käyttäjätilisi on henkilökohtainen ja tällä hetkellä pystyt katsomaan elokuvia ja sarjoja kahdella (2) eri laitteella samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on kaksi streamiä käynnissä ja yrität käynnistää kolmannen, saat viestin, jossa pyydetään sulkemaan yksi niistä.

Live-urheilutapahtumaa voi seurata samanaikaisesti vain yhdeltä laitteelta kerrallaan. Et esimerkiksi voi katsoa samaa Valioliigan ottelua useammalla kuin yhdellä (1) laitteella. Voit kuitenkin silti katsoa esim. kahta eri Valioliigan ottelua kahdella (2) eri laitteella samanaikaisesti.

Mikäli suljit jo yhden ja saat edelleen saman ilmoituksen, suosittelemme avamaan sovelluksen uudelleen tai kirjautumaan uudelleen sisään.

Jos joku muu taloudessasi haluaa katsoa elokuvia tai sarjoja silloin, kun katsot suoria lähetyksiä, voit ladata sisältöä offline-tilaan mobiililaitteille. Tämä ei koske suorien lähetyksien katselua. Lue lisää offline-tilasta täältä.

Kuinka monta laitetta voin käyttää?

Voit käyttää viittä eri laitetta 24 tunnin sisällä. Jos saat virheilmoituksen että olet täyttänyt enimmäisrajan, voit käyttää jotain laitetta joka sinulla on jo ollut käytössä viimeisen 24 tunnin aikana. Jos olet olet sisäänkirjautunut jonkun toisen laitteelle, voit nollata salasanasi tästä kirjautuaksesi ulos kaikista laitteista. Tämä voi kestää jopa 24 tuntia.