Jääkiekon MM-kisat

Tänä keväänä pääset seuraamaan jääkiekon MM-kisoja ensimmäistä kertaa Viaplaylta! Meiltä näet ihan kaikki ottelut suorana sekä suomeksi selostettuna. 10.-26. toukokuuta käytävissä kisoissa tullaan näkemään yhteensä 64 ottelua, joista jopa 23 lähetystä sisältää studio-osuuden.

Asiantuntijatiimissä ovat mukana Marko “Mörkö” Anttila, Risto Dufva, Ville Nieminen, Ossi Väänänen, Jussi Jokinen, Esa Pirnes, Mikko Lehtonen ja Riku Helenius. Uusi leijonaääni Antti Mäkinen selostaa kaikki Suomen ottelut. Muina selostajina mm. Niki Juusela ja Jussi Eskola.

Miten näen MM-ottelut?

Nähdäksesi ihan kaikki MM-ottelut tulee sinulla olla Viaplay-tili sekä urheilun kattava tilaus. Valitse sinulle sopiva paketti täältä!

Tuetut laitteet

Lue lisää tuetuista laitteistamme täältä: https://viaplay.fi/fi-fi/devices

Kisakalenteri ja aikataulu

Huomioithan, että aikatauluihin saattaa tulla muutoksia.