Paketin vaihtaminen

Voit vaihtaa pakettisi Tilin yhteenvedossa kun olet kirjautuneena käyttäjätilillesi osoitteessa viaplay.fi tietokoneella, tai puhelimen/tabletin selaimessa.

Mikäli olet tehnyt tilauksen Applen laitteella (maksut veloitetaan iTunesin kautta) tai saat pääsyn Viaplayhin Elisan, tai muun TV-palveluntarjoajan kautta, et voi muuttaa tilaustasi osoitteessa viaplay.fi. Huomaathan että asiakaspalvelumme eivät voi tehdä muutoksia tilauksiin jotka on tehty Applen tai TV-palveluntarjoajan kautta.

Vaihda pakettisi Viaplay Totaliin

Miten:

Voit vaihtaa paketin Tilin yhteenvedossa kohdasta Käsittele pakettia.

Koska paketti vaihtuu:

Pakettisi vaihtuu heti Viaplay Totaliin. Sinulta veloitetaan heti paketin täysi hinta (44.99€), ja hyvitämme sinulle vanhan pakettisi käyttämättä jääneiden päivien hinnan rekisteröimällesi maksukortille.

Vaihda pakettisi Viaplay leffat ja sarjat-pakettiin

Miten:

Voit vaihtaa paketin Tilin yhteenvedossa kohdasta Käsittele pakettia.

Koska paketti vaihtuu:

Pakettisi vaihtuu Viaplay sarjat ja leffat-pakettiin seuraavan kuukausiveloituksen yhteydessä, jolloin sinulta veloitetaan tämän paketin hinta.

Ongelmia paketin vaihdossa?

Onko sinulla enemmän kuin yksi käyttäjätili?

Mikäli olet rekisteröitynyt Viaplayhin enemmän kuin yhdellä sähköpostiosoitteella, varmista että kirjautuneena sille käyttäjätilille jossa sinulla on aktiivinen tilaus. Jos et ole varma millä sähköpostiosoitteella aloitit tilauksesi, seuraa ohjeita täällä

Oletko aloittanut tilauksesi Applen kautta?

Jos aloitit tilauksesi sovelluksessame iPhonella, iPadilla tai Apple TV:llä, veloitetaan tilaus iTunesin kautta ja tilauksen hallinnointi tapahtuu oman Apple ID:n kautta. Tällöin et voi tehdä muutoksia pakettiisi Tilin yhteenvedossa, löydät lisätietoa asiasta täältä

Saatko pääsyn Viaplayhin Elisan tai muun TV-palveluntarjoajan kautta?

Tällöin TV-palveluntarjoajasi hallinnoi tilaustasi etkä voi muuttaa sitä Tilin yhteenvedossa.