TV-operaattorin tunnuksen aktivointi ei onnistu

Jos sinulla on ongelmia TV-operaattorilta tilaamasi paketin aktivoinnissa sivulla signup.viaplay.fi, kokeile seuraavia ohjeita:

Varmista että Viaplay kuuluu tilaamaasi kanavapakettiin.

Suosittelemme että olet yhteydessä siihen TV-operaattoriin jolta teit tilauksen jos et ole varma kuuluuko Viaplay pakettiin. Jos et löydä omaa TV-operaattoriasi signup.viaplay.fi olevasta listasta, ei meillä tällä hetkellä ole kyseisen operaattorin kanssa yhteistyötä joka oikeuttaisi pääsyn myös Viaplayhin.

Varmista että antamasi asiakastiedot ovat oikein

Rekisteröinnissä vaadittavat asiakastiedot riippuvat TV-operaattoristasi. Sivulla signup.viaplay.fi näet mitä tietoja sinun tulee antaa kun valitset listasta oman operaattorisi.

Näet sivulla kohdat jotka sinun tulee täyttää, sekä tietoa siitä mistä löydät esimerkiksi asiakasnumerosi. Jos et löydä tarvittavia tietoja, olethan yhteydessä omaan TV-operaattoriisi.

Mikäli aktivointi vaatii postinumeron, varmista että antamasi postinumero on se jonka olet antanut TV-operaattorillesi.

Kokeile aktivointia toisella laitteella tai selaimella

Jos tiedot ovat oikein mutta aktivointi ei onnistu, suosittelemme että kokeilet aktivointia toisella laitteella tai selaimella. Voit myös käynnistää reitittimesi uudestaan tai vaihtaa toiseen nettiyhteyteen.

Mikäli saat ilmoituksen että antamasi sähköpostiosoite on jo rekisteröity, lue lisää täältä.