Abonnement & kjøp på Apple-enheter

Du kan opprette en brukerkonto og skaffe et Viaplay-abonnement direkte inne i din Apple-enheten (iPhone, iPad, Apple TV*). Da blir du belastet gjennom iTunes, og ved endring eller oppsigelse av abonnementet skal det også gjøres i iTunes-innstillinger.

*Kjøpe av pakke er kun tilgjengelig på Apple TV Generation 4 og nyere.

Abonnement via iPhone/iPad

Du kan skaffe Viaplay direkte gjennom din iPhone/iPad ved å laste ned Viaplay-appen fra App Store.

• Ny kunde: Velg Skaffe Viaplay, den pakken du vil ha og fortsett med å opprette konto. Du trenger ikke å legge til en betalingsmåte ettersom abonnementet og debiteringene er knyttet til din Apple-ID. Nå kan du logge inn på Viaplay på alle våre støttede enheter.
  • Har du en konto hos Viaplay, start ved å logge inn på Viaplay. Hvis du ikke blir henvist til å velge en pakke, klikker du på Konto nederst til høyre. Der kan du velge en pakke og begynne å se. Når du starter et abonnement, blir du belastet via iTunes, og administrasjonen av pakken vil bli gjort via Apple ID-innstillinger.

Hvis du derimot har brukt en annen betalingsmetode tidligere, kan du velge å fortsette med samme betalingsinformasjon, og da kan du også administrere kontoen din direkte via vår nettside.

Pakker du kan velge mellom:

• Viaplay (film & serier) fra 179:-/mnd
  • Viaplay Medium (film, serier & sport) fra 459:-/mnd

Vær oppmerksom på at engangskjøp (leie- og kjøpefilm og PPV-event) ikke er inkludert i månedlig abonnement.

Ditt abonnement fornyes månedlig og du kan avslutte det når du vil, les mer nedenfor.

Abonnement via Apple TV

Du kan skaffe Viaplay direkte inne i din Apple TV ved å laste ned Viaplay-appen fra App Store eller åpne din forhåndsinstallerte appen.

Gå inn på menyen i appen og velg Skaffe Viaplay.

• Som ny kunde velg den pakken du vil ha og fortsett med å opprette konto. Du trenger ikke å legge til en betalingsmåte ettersom abonnementet og debiteringene er knyttet til din Apple-ID.
  • Har du allerede en Viaplay-konto, kan du logge inn på Viaplay og velge pakken du vil ha*. Hvis du tidligere har brukt en annen betalingsmetode enn iTunes, har du muligheten til å fortsette med samme betalingsinformasjon.

Pakker du kan velge mellom:

• Viaplay (film & serier) fra 179:-/mnd
  • Viaplay Medium (film, serier & sport) fra 459:-/mnd

Vær oppmerksom på at engangskjøp (leie- og kjøpefilm og PPV-event) ikke er inkludert i månedlig abonnement.

Ditt abonnement fornyes månedlig og du kan avslutte det når du vil, les mer nedenfor.

*Kjøpe av pakke er kun tilgjengelig på Apple TV Generation 4 og nyere.

Si opp/bytte pakke

Si opp din pakke
For å avslutte din pakke på din iPhone /iPad, følg stegene nedenfor:

• Gå inn på Innstillinger på din enhet og klikk på ditt Apple ID/navn(øverst på skjermen) > velg iTunes & App Store.
  • Klikk på ”Apple ID: example@mail.com”, Vis Apple ID og logg inn.
  • Under Abonnementer kan du administrere abonnementene dine som er startet gjennom iTunes, og si opp pakken. Etter avslutning kan du fortsette å se til den betalte perioden er over.

Mer informasjon om hvordan du administrerer abonnementer via iTunes, finner du her.

Bytte pakke
Når du vil bytte pakke, må du først si opp ditt nåværende abonnement i henhold til stegene ovenfor. Når abonnementet utløper, kan du logge inn på Viaplay og starte en ny pakke.

Leie & kjøpefilm

Utover utvalget som finnes tilgjengelig med et abonnement, har du også mulighet til å leie film på din iPhone/iPad.

Leiefilmer finner du i Utforsk-fanen. Velg en film du vil se og bekreft kjøpet. Filmen er tilgjengelig i 48h fra bekreftelsen og kan ses på alle våre støttede plattformer. Leiefilmen belastes med samme betalingsmetode som ditt Viaplay-abonnement.

Obs! Om du ikke har et aktivt Viaplay-abonnement, kan du ikke finne leiefilm-kategorien i appen din. Du kan derimot leie i nettleseren og deretter se med valgfri enhet.

Leiefilmskode
Har du fått en kode for en leiefilm kan den bare brukes via en nettleser.