Den angitte e-postadressen har allerede blitt brukt ved registrering

Hvis du mottar meldingen om at e-postadressen din allerede er brukt, er det vanligvis fordi du tidligere har koblet en abonnement- eller kundenummer til kontoen. I stedet for å registrere deg på nytt, logg innviaplay.no med e-postadressen og passordet du valgte når du opprettet din Viaplay-konto.

Har du da endret leverandør og vil bruke samme e-postadresse, må du først kontakte din tidligere leverandør og sørge for at du avslutter ditt Viaplay-abonnement hos dem. Prøv deretter å registrere deg på nytt via signup.viaplay.no, forsikre deg om at du bruker dine nye opplysninger. Hvis du mangler noen informasjon, kan du finne disse på din leverandørs hjemmeside alternativt kan du kontakte dem.