Last ned innhold offline

For å kunne se på serier og filmer uten internettstilkobling, har du mulighet til å laste ned visse titler* offline på dine mobile enheter (smarttelefon/nettbrett). Per dags dato er det ikke mulig å laste ned material på andre enheter som f.eks PC/Mac, Apple TV eller Smart TV. Materialet du laster ned, lagres på enhetens interne lagringsplass. Sportssendinger er ikke tilgjengelige for offline.

Hvordan laster jeg ned innhold på min enhet?
  • Velg en film eller en episode du vil laste ned. Trykk på ”Lagre offline”.
  • Har du ingen tilgang til WiFi, kan du under ”Kontoinnstillinger” velge å tillate nedlasting over mobildata.
  • Når du har lastet ned innholdet, finner du alt ditt offline-material i Offline-fanen.
  • Du har tilgang til nedlastet innhold i 30 dager, deretter må du fornye lisensen. Dette kan du enkelt gjøre på innholdets side eller gjennom Offline-fanen.
  • Offline-filter
  • Du har til og med mulighet til å bare se hvilket innhold vi har tilgjengelig for offline. Gå til fanen ”Konto” for å slå på Offline-filteret.
Offline-filter

Du har også muligheten til å kun vise serier og filmer som er nedlastbare.
iOS: Gå til Profil > App-innstillinger > Offline filter
Android: Åpne menyen til venstre > Innstillinger > Offline filter

Last ned leie/kjøpefilmer

Det går til og med fint å laste ned leide/kjøpte filmer etter kjøpet har gått gjennom. Gjelder det barnefilmer, får du først velge hvilket språk du vil laste ned filmen på. Det går ikke å bytte språk på en allerede nedlastet film.

Se på offline-material utenfor Norge

Du kan se på ditt nedlastede material hvor enn du befinner deg i verden. Reiser du utenfor EU, anbefaler vi heller ikke å koble enheten opp mot et lokalt nettverk når du bruker Viaplay. Dette med tanke på at vi ikke har senderettigheter utenfor EU – og dermed er det en mulighet for at du blir blokkert fra tjenesten eller at Viaplay-appen oppdateres automatisk. Da mister du lisensen for det nedlastede materialet under besøket ditt.

En film ligger på mellom 2-3GB, mens episoder av serier pleier å ligge rundt 700MB til 2GB avhengig av lengde og størrelse.

*Obs! Vi har ikke offline-rettigheter for alle serier og filmer på tjenesten.

Se på Viaplay i utlandet? Lær mer her.