Verwijder uw Viaplay Account

Kies één van de volgende opties:

U kunt eenvoudig wijzigingen aanbrengen in uw accountgegevens en instellingen wanneer u bent ingelogd op Viaplay. Klik op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op Mijn account.

Mijn account

Hier kunt u uw wachtwoord wijzigen, een aankoop blokkering voor huur- en koop titels activeren, uw factureringsmethode wijzigen en nog veel meer. Lees hier meer.

U kunt uw abonnement opzeggen via Mijn account op Viaplay onder het pakket gedeelte. Zorg ervoor dat u alle stappen voltooid. Wanneer u uw abonnement succesvol heeft opgezegd, ontvangt u een bevestigingsmail. Het kan een paar minuten duren voordat de e-mail arriveert. Check ook uw spam folder voor de zekerheid.

Pakket beheren

Om uw pakket via iTunes op te zeggen, leest u hier meer.

Houd er rekening mee dat we een account met een actief abonnement niet kunnen verwijderen. Om het proces te starten, moet u eerst uw abonnement opzeggen. U kunt dit doen door naar Viaplay te gaan en naar Mijn Account.

Om uw Viaplay-account en de bijbehorende gegevens te verwijderen, is het nodig dat u:

• Hieronder de gevraagde gegevens invult en deze verzend.
  • Beantwoord de e-mail die u van ons ontvangt om het eigendom van uw account te bevestigen.

Als u uw abonnement wilt opzeggen, gaat u naar Viaplay en gaat inloggen.

Houd er rekening mee dat de verwijdering van uw Viaplay-account en de bijbehorende gegevens binnen een maand zal plaatsvinden na u heeft bevestigd dat u eigenaar bent van het account. Meer informatie over hoe er bij Viaplay met gegevens wordt omgegaan, vindt u hier.

Let op! Het doel van dit formulier is om je Viaplay account en gegevens te verwijderen. Om contact op te nemen met de klantenservice, drukt u op Neem contact met ons op onderaan de pagina.