Het geluid van Android TV hapert

We hebben gemerkt dat sommige Android TV-gebruikers last hebben van haperend geluid tijdens het kijken naar sportuitzendingen. Wij verzoeken je om de Viaplay app te updaten naar de nieuwste versie en het opnieuw te proberen.

1. Selecteer Google Play store. Selecteer indien nodig eerst Apps, afhankelijk van het menu van uw tv.
  2. Selecteer uw profielpictogram rechtsboven in het scherm.
  3. Selecteer Apps en games beheren.
  4. Selecteer Updates.
  5. Je kunt een app in de lijst selecteren om bij te werken of Alles bijwerken selecteren.