Je vouchercode activeren

Heb je een kortingscode gekregen voor een Viaplay-abonnement? Hieronder vind je meer informatie over hoe je je aanbieding kunt activeren, zowel als nieuwe of als bestaande klant.

Klik op de knop Vouchercode inwisselen in een webbrowser (op een computer, telefoon of tablet) om de aanbieding te activeren.

Voer je code in het venster in en ga naar de volgende stap. Voer het e-mailadres in dat je voor de code wilt gebruiken. Als je een nieuwe klant bent, moet je een account aanmaken wanneer je de code activeert. Volg de stappen, voer een betaalwijze in en controleer het bedrag voordat je de aankoop bevestigt.

Bestaande klanten moeten zich aanmelden bij hun account als het e-mailadres al is geregistreerd in het systeem. Volg de stappen en activeer de aanbieding. Sommige campagnes of aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe klanten, waardoor je hier misschien geen gebruik van kunt maken. Controleer altijd of het bedrag juist is voordat je je aankoop bevestigt.

Vouchercode inwisselen