Wereldkampioenschap handbal dames op Viaplay

Op Viaplay kun je alles bekijken van het Wereldkampioenschap Handbal Dames. Volg spannende wedstrijden tussen de beste speelsters uit elk land!

Waar kan ik een pakket krijgen om Handbal te kijken?

Je kunt een pakket kopen door hier te klikken. Hiermee kun je ook alle films en series bekijken, evenals de rest van de sportrechten van Viaplay Group.

Hoeveel wedstrijden worden er getoond?

Wij tonen alle wedstrijden!

Hoe kan ik de sportwedstrijden vinden?

Alle wedstrijden vind je terug in ons sportschema, viaplay.com/sport. Druk rechtsboven op Schema bekijken, waar je ook kunt filteren naar welke sport je graag wilt kijken.

Kan ik de wedstrijden bekijken nadat ze zijn afgelopen?

Alle wedstrijden zijn tot 48 uur na het einde van de uitzending beschikbaar op Viaplay.

Welke apparaten kan ik gebruiken met Viaplay?

Lees meer over op welke apparaten je Viaplay kunt gebruiken hier en welke functies beschikbaar zijn voor elk apparaat hier.

Hebben Viaplay-pakketten een bindende opzegtermijn?

Er is geen bindende periode voor onze pakketten, ze zijn allemaal doorlopend. Hierdoor heb je op ieder moment de mogelijkheid om het pakket te starten en op te zeggen. Betalingen gebeuren vooraf en maandelijks.