Formule 1

Je kunt alle Formule 1-kwalificaties en races live en binnen 48 uur daarna bekijken. Het enige dat je nodig hebt, is een account en een pakket. F1® TV Pro nu inbegrepen bij actieve abonnementen – lees hier meer!

Aan de slag

Ga naar viaplay.com/nl-nl/ en kies een pakket. Kies je gebruikersnaam, wachtwoord en voeg een betaalwijze toe. Je kunt een betaalkaart toevoegen of betalen via iDeal. Je moet een Visa Card of een Mastercard hebben die door een Nederlandse bank is uitgegeven. Als je een betaalwijze toevoegt, wordt mogelijk een bedrag van € 0,01 in rekening gebracht om je details te controleren. Dit wordt binnen een paar dagen automatisch teruggestort.

Als je een account hebt aangemaakt en je abonnement hebt gestart, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Je kunt je nu aanmelden en beginnen met kijken!

Viaplay via Delta Fiber, Ziggo, KPN, T-mobile, Youfone of Solcon?

Delta Fiber: Je kunt je pakket activeren op hier. Kies je partner uit de lijst en vul de vereiste velden in. Je kunt ook de activatielink van je partner gebruiken wanneer alle vereiste velden al zijn ingevuld.

Het e-mailadres dat je opgeeft, wordt je gebruikersnaam en login voor Viaplay. Zorg er daarom voor dat je toegang hebt tot het e-mailadres. Je kunt ook een bestaande Viaplay-account gebruiken. Dan moet je je in de volgende stap inloggen.

In de laatste stap zie je welke content beschikbaar voor jou is in Viaplay.
Als je al een Viaplay-abonnement hebt, moet je dit apart annuleren. Je kunt je abonnement via Mijn account annuleren. Je vindt hier meer informatie.

Ziggo: Je kan jouw pakket activeren op MijnZiggo, wanneer jij bent ingelogd, dan activeer je het abonnement bij producten -> Streamingsdiensten -> Beheren -> Activeer jouw account hier!

KPN: Lees hier meer kpn.com/viaplayactiveren

T-mobile: Zodra u Viaplay aan uw abonnement heeft toegevoegd en de registratie via T-mobile hebt voltooid, zult u meer informatie ontvangen op de mail. De aanmeldlink kunt u bovendien ook vinden via Mijn T-mobile Thuis. Zodra u op de link heeft geklikt en naar de VIaplay-aanmeldpagina bent geleid, kunt u ofwel uw toegang verbinden met een bestaand Viaplay-account door het e-mailadres van uw Viaplay-account in te voeren en in te loggen, of een nieuw account voor Viaplay aan te maken.

Youfone: Lees meer informatie op youfone.nl/viaplay/activeren

Solcon: Wanneer je Viaplay aanschaft via Solcon kun je deze eenvoudig zelf activeren. Hoe dit moet zie je hier: https://www.solcon.nl/particulier/televisie/extra-zenderpakketten/viaplay

Als je al een account hebt, gebruik dan hetzelfde e-mailadres en dezelfde inloggegevens bij het activeren van je pakket. Je kunt meteen beginnen met kijken. Vergeet niet om je pakket te annuleren als je er een hebt via Viaplay. Je pakket wordt niet automatisch geannuleerd.

Wat kan ik kijken?

Je kunt alle F1-races bekijken op Viaplay. Ook kun je de F2, F3 en de Porsche Supercup volgen. Alle races zijn voorzien van Nederlands commentaar. Je kunt alle kwalificatieraces en hoofdraces bekijken en voor de F1 kun je de vrije trainingen volgen.

Hoeveel streams kan ik tegelijkertijd bekijken?

Je kunt tegelijkertijd hetzelfde live sportevenement bekijken op twee apparaten, zolang ze verbonden zijn met hetzelfde IP-adres.

Als apparaten op verschillende IP-adressen staan, mag alleen het apparaat dat de streaming van het betreffende sportevenement heeft gestart, doorgaan. Gelijktijdig streamen op verschillende IP-adressen is toegestaan ​​als de apparaten verschillende sportevenementen streamen.

Hoeveel apparaten kan ik gebruiken?

Je kunt per 24 uur vijf apparaten gebruiken. Als er een foutmelding verschijnt dat je de maximumlimiet hebt bereikt, kun je altijd een ander apparaat gebruiken waarop je in de afgelopen 24 uur al hebt gestreamd. Als je bent aangemeld op het apparaat van iemand anders, kun je je wachtwoord hier opnieuw instellen om alle apparaten af te melden. Dit kan tot 24 uur duren.

Welke F1-streams worden aangeboden?

U kunt kiezen tussen Main, Onboard, Pitlane, Timing en Verstappen Onboard!!

De Main, Pitlane, Timing en Verstappen Onboard streams, zijn allemaal beschikbaar met Nederlands commentaar.

Commentators en studio's

Alle races zijn beschikbaar met Nederlands commentaar. De commentators voor F1-races zijn Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Amber Brantsen is de gastvrouw voor de F1-studio met verschillende gasten.