Formule 1

Je kunt alle Formule 1-kwalificaties en races live en binnen 48 uur daarna bekijken. Het enige dat je nodig hebt, is een account en een pakket.

Aan de slag

Ga naar viaplay.com/nl-nl/ en kies een pakket. Kies je gebruikersnaam, wachtwoord en voeg een betaalwijze toe. Je kunt een betaalkaart toevoegen of betalen via iDeal. Je moet een Visa Card of een Mastercard hebben die door een Nederlandse bank is uitgegeven. Als je een betaalwijze toevoegt, wordt mogelijk een bedrag van € 0,01 in rekening gebracht om je details te controleren. Dit wordt binnen een paar dagen automatisch teruggestort.

Als je een account hebt aangemaakt en je abonnement hebt gestart, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Je kunt je nu aanmelden en beginnen met kijken!

Viaplay via Delta Fiber, Ziggo of KPN?

Als je via een partner een Viaplay-pakket hebt, kun je deze hier of via de link van je partner activeren. Meer informatie over het activeren van Viaplay via je partner vind je hieronder.

Als je al een account hebt, gebruik dan hetzelfde e-mailadres en dezelfde inloggegevens bij het activeren van je pakket. Je kunt meteen beginnen met kijken. Vergeet niet om je pakket te annuleren als je er een hebt via Viaplay. Je pakket wordt niet automatisch geannuleerd.

Delta Fiber: Je kunt je pakket activeren op hier. Kies je partner uit de lijst en vul de vereiste velden in. Je kunt ook de activatielink van je partner gebruiken wanneer alle vereiste velden al zijn ingevuld.

Het e-mailadres dat je opgeeft, wordt je gebruikersnaam en login voor Viaplay. Zorg er daarom voor dat je toegang hebt tot het e-mailadres. Je kunt ook een bestaande Viaplay-account gebruiken. Dan moet je je in de volgende stap inloggen.

In de laatste stap zie je welke content beschikbaar voor jou is in Viaplay.
Als je al een Viaplay-abonnement hebt, moet je dit apart annuleren. Je kunt je abonnement via Mijn account annuleren. Je vindt hier meer informatie.

Ziggo: Je kan jouw pakket activeren op MijnZiggo, wanneer jij bent ingelogd, dan activeer je het abonnement bij producten -> Streamingsdiensten -> Beheren -> Activeer jouw account hier!

KPN: Lees hier meer kpn.com/viaplayactiveren

Wat kan ik kijken?

Je kunt alle F1-races bekijken op Viaplay. Ook kun je de F2, F3 en de Porsche Supercup volgen. Alle races zijn voorzien van Nederlands commentaar. Je kunt alle kwalificatieraces en hoofdraces bekijken en voor de F1 kun je de vrije trainingen volgen.

Hoeveel streams kan ik tegelijkertijd bekijken?

Je kunt twee actieve streams tegelijkertijd via een account bekijken. Als je een derde stream wilt starten, verschijnt er een foutmelding. Als iemand anders in je huishouden tegelijkertijd films of series wil bekijken, kunnen deze offline worden gedownload op een mobiel apparaat. Dat heeft geen invloed op de online streams. Lees meer over offline downloaden.

Hoeveel apparaten kan ik gebruiken?

Je kunt per 24 uur vijf apparaten gebruiken. Als er een foutmelding verschijnt dat je de maximumlimiet hebt bereikt, kun je altijd een ander apparaat gebruiken waarop je in de afgelopen 24 uur al hebt gestreamd. Als je bent aangemeld op het apparaat van iemand anders, kun je je wachtwoord hier opnieuw instellen om alle apparaten af te melden. Dit kan tot 24 uur duren.

Welke F1-streams worden aangeboden?

U kunt kiezen tussen Main, Onboard, Pitlane, Timing en Verstappen Onboard!!

De Main, Pitlane, Timing en Verstappen Onboard streams, zijn allemaal beschikbaar met Nederlands commentaar.

Commentators en studio's

Alle races zijn beschikbaar met Nederlands commentaar. De commentators voor F1-races zijn Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Amber Brantsen is de gastvrouw voor de F1-studio met verschillende gasten.