Vi erbjuder engelsk support på telefonen. Chatta med oss för hjälp på svenska.

Avsluta ditt paket

Du kan snabbt och enkelt säga upp ditt Viaplay-paket genom att följa länken nedan och välja “Säg upp paket”. Du kommer att ställas några frågor och efter att du har gått igenom samtliga steg kommer ett bekräftelsemeddelande att visas på skärmen.

Notera: Om du inte har något Viaplay-paket listas istället möjliga paket att köpa. Säkerställ att du är inloggad på rätt konto och kolla om du har tillgång genom TV-leverantör eller iTunes.

När du slutfört uppsägningen, kommer du även få ett mail som en bekräftelse på det. Har du inte mottagit något? Titta även i skräpposten.

Du kan självklart utnyttja ditt Viaplay-paket fram till de datum då det skulle förnyas, så passa på att titta så mycket du orkar!

Du har även möjlighet att kontakta oss via kontaktformulär, mail, Messenger, chat eller telefon. Kontaktvägarna hittar du via “Kontakta oss” längst ned på sidan. För att hjälpa våra kunder på bästa och snabbaste sättet presenteras olika kontaktvägar för olika typer av ärenden via ”Kontakta oss”. Därför syns inte alla kontaktvägar under kategorin ”Avsluta paket”, men dessa hittar du under andra kategorier. För att avsluta ditt paket på snabbast möjliga sätt rekommenderar vi att du antingen säger upp ditt paket via länken ovan, eller använder kontaktformuläret.

Viaplay genom TV-leverantör

Har du Viaplay via din TV-leverantör t.ex. Allente, Tele 2, Com Hem eller Telia? Då behöver du kontakta dem för att göra en uppsägning.

Du som har Viaplay genom din tv-leverantör betalar inget direkt till Viaplay, ifall du inte kompletterar ditt V kanal-utbud med ett Viaplay-paket. Ifall du vill säga upp ditt Viaplay-abonnemang, kan du göra det enkelt via Mitt konto på Viaplay eller genom denna länk. Du kommer även få ett mail när ditt Viaplay-paket har sagts upp.

Vill du göra ändringar i ditt utbud eller säga upp ditt abonnemang hos din tv-leverantör, behöver du kontakta dem. Din Viaplay access kommer fortsatt vara aktivt tills ditt tv-avtal avslutas.

Viaplay genom iTunes

För att avsluta ditt nuvarande abonnemang genom din iPhone/iPad, kan du göra följande:

Gå in på Inställningar på din mobila enhet och klicka på ditt Apple ID/namn (högst upp) > iTunes & App Store Klicka på “Apple ID: example@mail.com”, Visa Apple ID och logga in.

Under Prenumerationer kan du hantera dina abonnemang via iTunes och avsluta ditt paket. Efter att ha avslutat ditt Viaplay-paket, kan du fortfarande fortsätta titta tills din betalda period är över.

För mer info hur du gör detta på andra enheter, läs mer här. Vi rekommenderar även att följa stegen ovan och kolla om du har ett Viaplay-abonnemang på ditt Apple ID för att vara säker om du misstänker att det kan finnas ett abonnemang kopplat.

Hittar du inget abonnemang under via Mitt konto eller under Prenumerationer? Kontrollera att du är inloggad på rätt Apple ID. Vår kundservice kan inte avsluta abonnemang skapade via iTunes.

Debiteras men kan inte se något paket på mitt konto

Om du debiteras för ett paket månadsvis men inte kan hitta något paket att säga upp under “Mitt konto” så kan det bero på att det finns ett aktivt paket på ett annat konto än det du är inloggad på för tillfället.

För att hitta rätt konto kan du följa stegen under “Hitta konto” nedan.

Hitta konto

Har du registrerat dig med flera e-postadresser och är osäker på vilka användarkonton som finns hos oss? Oroa dig inte – du kan ta reda på vilka konton som är kopplade till ditt betalkort genom att ange dina kortdetaljer på följande sida:

Hitta ditt konto

Observera att du behöver vara inloggad med ett användarkonto på viaplay.se för att genomföra sökningen. Av säkerhetsskäl sparar vi inte kompletta kortuppgifter, därför kommer vi lista samtliga konton som matchar de delar av kortnumret du fyllde i. En bit av användarnamnet kommer vara dolt vid sökningen, men vi hoppas att du känner igen ditt konto och med det kan logga in med rätt uppgifter.

Om du inte känner igen någon av e-postadresserna som presenteras, eller om sökningen inte gav någon träff, kan du prova med ett annat betalkort.

Glömt lösenord?

Om du inte kommer åt ditt konto på grund av att du har glömt ditt lösenord kan du enkelt återställa det genom denna länk:

Återställ lösenord

Återaktivera din prenumeration

Om du ångrar dig och vill återaktivera ett abonnemang som sagts upp kan du göra det under “Hantera paket” genom att trycka på “Ångra uppsägning”.

Från denna sida kan du även välja att starta upp ett nytt paket.