Avsluta ditt paket

Du kan avsluta ditt paket när du vill. Övrig kontohantering gör du på Mitt konto.

Jag ser inget aktivt paket

Då finns inget aktivt paket registrerat på ditt konto. Om du har blivit debiterad av oss kan du söka på din betalningsinformation.

Hur länge har jag tillgång till Viaplay?

Efter din uppsägning har du tillgång t.o.m. ditt nästa debiteringstillfälle.

Du kan se när det infaller på Mitt konto.

Säg upp genom TV-leverantör

Abonnemang som ingår genom din TV-leverantör kan inte sägas upp hos oss.

Kontakta din leverantör för information om ditt paket.

Säg upp genom Apple

Betalar du genom Apple behöver du säga upp ditt abonnemang hos dem.

Följ deras hjälpartikel här.