Byt paket

Du kan ändra ditt paket under rubriken Hantera paket inne på Mitt konto på Viaplay.se på en dator, eller i en webbläsare på din mobil eller surfplatta.

Om du har köpt ditt paket genom Apple (betalningen går genom iTunes) eller har tillgång till viaplay genom din TV-leverantör/kanalpaket så kan du inte ändra eller avsluta ditt paket på Viaplay.se. Notera att vår kundservice inte kan göra förändringar på paket som är köpte genom Apple eller en TV-leverantör.

Byt paket till Viaplay Total

Hur:

Paketet kan uppdateras till Viaplay Total genom Hantera paket.

När ändras paketet:

Ditt paket ändras direkt till Viaplay Total. Du blir debiterad ordinarie pris för nya paketet och får även en återbetalning för kvarstående tid på ditt gamla paket.

Byt paket till Viaplay Film & Serier

Byt paket till Viaplay Film & Serier.

Hur:

Paketet kan ändras till Viaplay Film & Serier genom Hantera paket. Klicka här för att komma till Hantera paket. Du kan också finna det inne på Mitt konto.

När ändras paketet:

Vid din nästa debiteringsdag kommer ditt paket att ändras till Viaplay Film & Serier och du blir då istället debiterad för kostnaden av det nya paketet.

Problem med att ändra ditt paket?

Har du mer än ett Viaplay-konto?

Om du har registrerat dig på Viaplay med mer än en e-post bör du säkerställa att du är inloggad på det kontot där du har ett aktivt paket. Om du är osäker på vilket konto som paketet står på kan du kika här för att få hjälp.

Startat en prenumeration genom Apple?

Om du har startat en prenumeration i vår app på en iPhone/iPad/Apple TV så betalas och hanteras din prenumeration genom ditt Apple ID och du kan då inte göra förändringar av abonnemanget på Viaplay.se. Se här för mer information.

Har du tillgång till Viaplay genom din TV-leverantör/kanalpaket?

I det fallet hanteras din prenumeration av din TV-leverantör och du kan då inte göra förändringar av abonnemanget på Viaplay.se. Se här för mer information.