Formel 1

Nent Group har förlängt rättigheterna för Formel 1 fram till 2024. Det innebär att du fortsatt kommer kunna följa motorsportens jättar, tillsammans med rutinerade experter så som Björn Wirdheim, Janne Blomqvist, Rickard Rydell med fler här hos oss på Viaplay.

Du kan se samtliga race på Viaplay, V kanaler och i Formel 1’s app. F1-appen erbjuder extra material och bredare utval av kameravinklar. Du kan ladda ned appen i Google Play Store (Android) och App Store (iOS).
OBS! Appen är inte en del av ditt Viaplay-abonnemang.

På Viaplay kan du se alla lopp med lokala kommentatorer samt lokala studios. Utöver det har du även tillgång till alla våra extra strömmar så som:

Pitlane – följ allt som sker i Pitlane
Track Positioning – se körarnas position på banan
On-board – Kamera in i bilen, följ loppet från körarnas perspektiv
Timing – Position och tid för varje körare

Med ditt Viaplay-konto kan du se två strömmar samtidigt och ska därför välja mellan våra tillgängliga F1-sändningar. Du behöver Viaplay Total-paketet för att titta på F1.